Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Felavatták dr. Révai Tamás emléktábláját

A Zuglói Egészségügyi Szolgálat egykori igazgató főorvosa tiszteletére az Örs vezér téri szakrendelőben állítottak emléktáblát március 8-án.

Az ünnepségen Karácsony Gergely polgármester azt mondta, a zuglói közösség számára is nagyon fontos emberről emlékeznek meg, aki nemrégen még a terveiről beszélt. – Kettős harcot vívott, hiszen harcolt a zuglóiak és a saját maga egészségéért. Fontos kezdeményezései pedig mostanra valósultak meg. Sosem felejtjük el, hogy milyen sokat tett a kerületben élők egészségügyi ellátásáért – fogalmazott a polgármester. Hangsúlyozta, büszke a közösen elért eredményekre, rámutatott, hogy az Egészséges Budapest Program keretein belüli félmilliárd forintos eszközbeszerzés, a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda, a praxisközösség, a szűrőprogramok, és a Csertő parki gyermek háziorvosi rendelő felújítása is dr. Révai Tamás nevéhez fűződnek.

Fotó: Képszerkesztőség

A rendezvény zárásaként Karácsony Gergely polgármester, Hajdu Flórián és Rozgonyi Zoltán alpolgármesterek, dr. Nagy András Csaba, a ZESZ igazgató főorvosa, valamint Tóth Csaba, Zugló szocialista országgyűlési képviselője megkoszorúzta az emléktáblát. Az ünnepségen dr. Révai Tamás családja mellett részt vett mások mellett Pécsi Diána, Gyügyei Attila, Hevér László György és dr. Varga Péter önkormányzati képviselő is.

Fotó: Képszerkesztőség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb