Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Felhívás civil szervezeteknek

Tisztelt Elnök Asszony/Tisztelt Elnök Úr!

Hamarosan indul a zuglói civil adományprogram, melynek az Ön szervezete résztvevője és kedvezményezettje is lehet. A jövőben ugyanis minden Zuglókártya tulajdonosnak lehetősége lesz arra, hogy vásárlásai 1%-ával támogassa egy zuglói civil szervezet tervét, programját.

A részvételhez mindössze arra van szükség, hogy néhány mondatban bemutassa szervezetének egy 2018-ban induló, vagy akár már megkezdett tervét, elképzelést. Lehet ez akár egy kulturális- vagy sportesemény megrendezése, karitatív munka, a környezet szépítése, kirándulás megszervezése vagy egy szakkör, kórus működtetése is. Bármi, ami az Önök szívügye, amiben már gyakorlatuk van, ami miatt egyáltalán civil szervezetüket létrehozták és amihez a már most meglévő fedezet mellett jól jönne még anyagi segítség.

A beérkező tervek, elképzelések, programötletek felkerülnek a Zuglókártya honlapjára, a kártyahasználók által támogatható listára. A Zuglókártya tulajdonosok innen, a zuglokartya.hu-ról választhatják majd ki azt ezek közül, amelyiket támogatni szeretnék. Ezt követően pedig már csak annyit kell tenniük a kártyatulajdonosoknak, hogy fizetéskor a 200 kártyaelfogadó bolt egyikében egy terminálhoz hozzáérintik kártyájukat, és így a vásárlásaik összegének 1%-a a kiválasztott civil szervezethez, akár Önökhöz is kerülhet.

Azért, hogy az Önök szervezete is a támogathatók listájára kerüljön, most azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy szervezetét képviselve töltse ki az adatlapot 2017. december 31-ig. Lehetőség van akár két tervet is regisztrálni.

Bízom abban, hogy élnek a lehetőséggel, a most induló adományprogram sikeres lesz és a beérkező adományokat jól tudják majd használni. Amennyiben kérdése van, keresse kollégámat, Tóth Miklóst: toth.miklos@zuglo.hu, 06-30-9-908-184

Üdvözlettel,
Karácsony Gergely
polgármester

Az Adományprogramban azok a civil szervezetek vehetnek részt, amelyek megfelelnek az önkormányzat támogatási előírásainak [Zugló Önkormányzata 6/2015. (III. 3.) önkormányzati rendelete az önkormányzat által államháztartáson kívülre nyújtott forrás átadásáról és államháztartáson kívüli forrás átvételéről]. A rendelet előírásai szerint az a Zuglói székhelyű/telephelyű, vagy Zuglóban tevékenységet végző szervezet részesülhet támogatásban, amely elszámolt a korábbi támogatásaival, nincsen lejárt köztartozása, nem áll felszámolás alatt.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb