Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Élsportolók a tornaórán

Ezúttal Takács Orsolya, a BVSC-Zugló világ- és Európa-bajnok vízipólósa mesélt élményeiről a diákoknak a rendhagyó testnevelésórák legújabb állomásán, hétfőn.

A sportoló a zuglói Hunyadi János Általános Iskolában beszélt a diákoknak pályafutásáról, a legnagyobb sikereiről, a vízilabdáról, illetve a kerület legnagyobb egyesületéről, a BVSC-Zuglóról.

A Zuglói Sport és Rendezvényszervező Kft. másfél éve indította útjára a Rendhagyó testnevelésórák című programot, amelynek célja, hogy a zuglói diákok – zuglói kötődésű – élsportolókkal találkozhassanak, bepillantást nyerhessenek a különböző sportágakba, a főszereplőkkel közösen élhessék át a magyar sport nagy pillanatait és, hogy olimpiai- világ- és Európa-bajnoki érmeket foghassanak a kezükbe.

A programnak köszönhetően az elmúlt másfél évben olyan zuglói példaképekkel találkozhattak már a diákok, mint az öttusázó Kasza Róbert, az úszó Bernek Péter és Verrasztó Dávid, a sportlövő Péni István, a birkózó Korpási Bálint és Kiss Balázs, a cselgáncsozó Tóth Krisztián, a vívó Mohamed Aida, az asztaliteniszező Jakab János és Pálos Péter, a kajakos Szabó Gabriella és a vízilabdázó Török Béla.

Fotó: Riersch Tamás

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb