Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Felnőtt sportparkokkal gyarapodik Zugló

Zugló nyolc pontján a felnőttek mindennapos mozgását segítő sportpark létesül, mivel az önkormányzat sikeres volt, és nyert a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium pályázatán. A Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Program támogatásával a nyolc zuglói helyszín közül kettőnél futókör is lesz.

Rákosmezei tér, Kerékgyártó utca, Újvidék tér, Kassai tér, Rákosszeg park, Balázs park, Zsálya park és Bagolyvár utca. Ezeken a helyszíneken lesz Zuglóban olyan sportpark, amely kifejezetten a felnőttek sportolását szolgálja. A Budapest más területein már jól ismert és kedvelt sporteszközök lehetővé teszik, hogy szabadtéren és ingyen használjon bárki olyan eszközöket, amelyek eddig csak az edzőtermekben voltak elérhetők. A Zsálya parkban és a Bagolyvár utcában a sportparkot egy-egy 200 méteres futókör is kiegészíti majd a pályázat jóvoltából.

A sporteszközök telepítését a helyszíni felméréseket követően folyamatosan végzi majd a pályázat kiírója. A megvalósításhoz a zuglói önkormányzat 8 millió forint önrészt biztosít.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb