Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Felfedezőúton a zuglói gyerekek

Több mint hatezer kerületi óvodás és alsó tagozatos diák látta idén a Zuglói Filharmónia Felfedezőúton című ifjúsági előadás-sorozatának részeként bemutatott A magyar név megint szép lesz című műsorát a Columbus utca Zeneházban. A 40 perces programok során a gyerekek különböző művészeti ágakkal, például néptánccal, komoly zenével, festészettel vagy épp a drámával ismerkedhettek meg úgy, hogy közben -a március 15-i nemzeti ünnephez kapcsolódva – a 170 évvel ezelőtti történelmi eseményekből is ízelítőt kaptak.

A galéria a fenti képre kattintva tekinthető meg. (Fotó: Képszerkesztőség)

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb