Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Festménykiállítás a Neumannban

Sorki Dala Andor festményeiből nyílt tárlat csütörtökön a Neumann János Számítástechnikai Szakgimnázium aulájában.

A mezőkövesdi születésű költő, festőművész, művésztanár Hazám, emelj föl! című kiállítása a műszaki középiskola és a Művészetbarátok Egyesületének együttműködésével jött létre.

Fotó: Papp Dezső

A rendezvényen megjelenteket Menyhárt Erika tagintézmény-vezető köszöntötte. Ezt követően Fenyvessy Gábor tanár olvasta fel a külföldi útja miatt távol lévő Szentgyörgyi Pirkó József, a Magyar Tudományos Akadémia munkatársa nyitóbeszédét, amely szerint a tárlat festményei a népművészet, a magyar föld és a haza a magasban gondolat köré csoportosulnak.

A rendezvényen a tanintézet művészeti alapítványát Sorki Dala Andor anyagilag is támogatta, az iskola diákjai pedig verses, zenés műsort adtak.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb