Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Fiatalító szérumot vittek az idősotthonba

Volt, aki énekelt, mások mondókát mondtak, az ápolónő pedig fiatalító szérummal érkezett az Árnyaskert Idősek Klubjába – az intézmény farsangi mulatságán a hangos nevetésé és a táncé volt a főszerep.

A klubtagok hetek óta készültek a programra, saját készítésű jelmezekben vonultak fel: színre lépett egy hajóskapitány, megjelent a boszorkány, bemutatkozott a tükörtojás, a zsákbamacska, Kukorica János és egy ápolónő is. Utóbbi fiatalító szérummal érkezett, de figyelmeztetett mindenkit, hogy ne vigyék túlzásba az adagolást, nehogy óvodává minősítsék az idősek klubját.

A mulatságon idén sem maradt el a klub szakembereinek meglepetésműsora: ebben az évben egy képzeletbeli takarítócég egy napját mutatták be a dolgozók.

Fotó: Képszerkesztőség / kepszerk.hu

Mint mindig, a résztvevők most is élőzene mellett fogyasztották el a farsangi fánkot és ropták a táncot. A február 12-i programon részt vett mások mellett Sokacz Anikó, Sógor László és Hevér László György önkormányzati képviselő. A vendégek nem érkeztek üres kézzel, egészséges nassolnivalókkal kedveskedtek a klubtagoknak. Hevér László György a népjóléti bizottság elnökeként arról is beszélt, hogy tavaly elfogadták az idősügyi stratégiát, amely meghatározza a következő tíz évet.

– Az eddigi, időseknek szóló támogatások mellett a következő időszakban a szolgáltatás minőségének javítása érdekében tervezünk fejlesztéseket, természetesen bérfejlesztéseket is – mondta a bizottság elnöke.

Fotó: Képszerkesztőség / kepszerk.hu

A következő napokban a kerület valamennyi idősek klubjában megtartják a farsangi mulatságot.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb