Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

A világkupát is elhoztuk

Tarolt a világkupa-sorozaton Liu Shaolin Sándor. Drezdában már a sprinttávon bebiztosította a győzelmét.

Kevés sportág van, amelyben akkora lenne a zuglói dominancia, mint a rövidpályás gyorskorcsolyában. A magyar sport történetének első olimpiai aranyérmét nyerő magyar kvartettnek minden tagja – Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Knoch Viktor és Burján Csaba is – kötődik a kerülethez. Nem csoda, hogy 2018-ban valamennyien díszpolgári elismerést kaptak Zuglótól. Azóta is rendre érmekkel térnek haza a világversenyekről. Az idei januári, debreceni Európa-bajnokságon a Liu testvérek szinte minden egyéni számban kisajátították az érmeket. Az idősebbik testvér, Sándor pedig a világkupa-sorozatban is tarolt. Olyannyira, hogy a múlt hétvégi, drezdai fordulóban sprinttávon, 500 méteren már a végső győzelmét is bebiztosította az összetett pontversenyben.

Az újdonsült vk-győztes az utolsó, dodrechti fordulóban már nem áll rajthoz, ugyanis a többi magyar ásszal a március 13-15-i, szöuli világbajnokságra koncentrálnak.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb