Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Fokozottan figyeljünk egymásra a hideg időben

A hidegebb időjárás beköszöntével az önkormányzat nappali melegedőként megnyitotta a Zuglói Cserepes Kulturális Non-profit Kft. tagintézményeit. Ha valaki segítségre szoruló embert lát, értesítse a szociális szolgálatok munkatársait.

A szakemberek arra kérik a zuglóiakat, hogy ha otthontalan, védtelen embert látnak, hívják a Myrai Vallási Közhasznú Egyesület Utcai Szociális Szolgálatát a +36 70 333 6610-es telefonszámon, vagy a Menhely Alapítvány Diszpécser Szolgálatát, ami a +36 1 338 41 86-os számon érhető el.

Átmeneti időszakra, nyitva tartási időben nappali melegedőnkét használható a Lipták Villa (Hermina út 3.), a Zuglói Ifúsági Centrum (Uzsoki út 57.), a Cserepesház (Vezér utca 28/b.) és a Zuglói Civil Ház (Csertő park 12.) is.

Melegedőhelyek és éjjeli menedékek a kerületben:

  • A Myrai Vallási Közhasznú Egyesület melegedője: Cserei utca 10.
  • A Myrai Vallási Közhasznú Egyesület Éjjeli Menedékhelye: Ilka utca 8. (17 órától 8 óráig)
  • A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Vonat – Hajléktalanok Éjjeli Menedékhelye: Vágány utca 3. (17 órától 8 óráig)

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb