Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Fókuszban az egészségtudatosság és a stresszmentes fegyelmezés

Akik nyomonkövetik a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda tevékenységét, már számítanak a következő online egészségnapra. A szakemberek célja, hogy gyakorlati tanácsokkal segítse a kerületben élőket. Augusztus 3-án a Nyáron is tudatosan című programon vehetnek részt az érdeklődők.

A 16 órától 20 óráig tartó online eseményen bőrgyógyász, szakpszichológus és szociális munkás előadását hallhatják a résztvevők, és a tervek szerint egy könnyű, nyáresti vacsorát is készítenek.

– Fontosnak tartjuk, hogy elővigyázatosak legyünk a nap káros sugaraival szemben, ezért bőrgyógyász fog arról beszélni, hogyan tegyük ezt meg. Ha már szabadságra megyünk, fontos, hogy valóban pihenjünk is. Erről lesz majd szó 17 órától 18 óráig a szakpszichológussal. Aztán a Kanálgép Food Truck-kal tervezünk egy nyár esti vacsorát élőben elkészíteni, 19 órától pedig a Fiatalkori szerhasználat egy addikciót elősegítő világban címmel szó lesz a szerhasználatról és annak megelőzéséről – tájékoztatta szerkesztőségünket Csányi Zsófia, a ZEFI koordinátora.

A szakember már az augusztus 14-i egészségnapról is beszélt. A Lassan becsengetnek című programon a stresszmentes fegyelmezés lesz a központban. Az érdeklődőknek Palitz Izabella pszichológus, szülőtréner és Losonczy István szülőtréner ad majd módszertani és gyakorlati tanácsokat. Az ingyenes programra IDE KATTINTVA lehet jelentkezni, létszámkorlát nincs.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb