Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Folytatódik a 2015-ben elkezdett komposztprogram

Kedves zuglói lakosok!

Újra lehet komposztkeretet igényelni a Zuglói Önkormányzattól!

Minden kertes házban vagy társasházban élő zuglói lakos igényelhet komposztkeretet, amennyiben az előző években nem kapott. A komposztkereteket az Önkormányzat az igénylő használatába adja. A támogatás feltételei: a szerződés aláírása, személyes átvétel és a komposztálással kapcsolatos előadás meghallgatása.

A komposztálók részt vehetnek a hamarosan induló Hulladék.Pont programban is! Aki komposztkeretet vesz át, automatikusan pontokat kap, amelyeket különböző termékekre és szolgáltatásokra lehet váltani. A részletekről ide kattintva olvashat.

Üdvözlettel
Szabó Rebeka
Zugló környezetvédelemért felelős alpolgármestere

A komposztkeret újrahasznosított műanyagból készült, kb. 0,7 m3-es, 20 kg(!!), lapra szerelt.

A programba az alábbi online felületen lehet jelentkezni, ide kattintva. Más jelentkezést nem fogadunk el.

A jelentkezés határideje: szeptember 23. reggel 8 óra.

Felhívjuk a kedves komposztálni vágyók figyelmét, hogy a későbbi igénylést nem fogadjuk el, illetve a jelentkezést lezárhatjuk a határidő előtt is, ha a keretek elfogynak. A jelentkezőknek e-mailben küldünk értesítést az átadás időpontjáról, amely előreláthatólag szeptember 30-án, hétfőn délután lesz.

További információ: Szilágyi László környezetvédelmi referens, e-mail: szilagyi.laszlo@zuglo.hu

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb