Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Az uniós nemzetek indulói szóltak a Bosnyák téren

A Szent István Király Zeneművészeti Szakgimnázium fúvószenekara Makovecz Pál vezényletével adott térzenét a Bosnyák téren szeptember 14-én.

A Zuglói Filharmóniánál hagyomány, hogy tavasszal és ősszel térzenét ad a Bosnyák téren. A Makovecz Pál igazgató vezényletével fellépő Szent István Király Zeneművészeti Szakgimnázium fúvószenekara az idén az Európai Unió nemzeteinek ismert és kedvelt indulóiból összeállított repertoárral várta az érdeklődőket.

A koncerten angol, ír, holland, norvég, illetve német, finn, lengyel, valamint horvát, szlovák és osztrák indulókat játszott a fúvószenekar. Az előadáson az Év Rézfúvósa, Lukács Vendel működött közre.

Fotó: Papp Dezső

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb