Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Folytatódik a köztéri fogadóóra-sorozat

A hivatalos termek, helyiségek helyett ismét Zugló egyik közterületén, a Bosnyák téren találkoztak a helyiek és a kerület vezetői.

A csaknem kétórás program alatt számos témáról beszélgetett a kerületben élőkkel Horváth Csaba polgármester, Hajdu Flórián és Horváth Zsolt alpolgármesterek, valamint az önkormányzati cégek vezetői.

A Zugló vasútállomás kapcsán a zajvédő fal és a szelektív hulladékgyűjtő kérdése, a Rákospatak Gvadányi utcai szakaszán utcabútorok, gyökerek miatt megrongálódott járda, parkoló betonozás – egyebek mellett ezek voltak a péntek délelőtti utcafórum témái. A polgármester elmondta továbbá, az idősek szeretnék, ha a 82A troli kitérne a Tesco felé, a Korong utcában pedig a csatornahálózat keseríti meg az emberek életét, ugyanis a házak lejjebb vannak, mint a csatornagerinc, ezért visszafolyik a víz.

A szervezők meleg teával, energiatakarékos izzókkal, spórolási tanácsokkal is készültek.

Fotó: Subits-Tóth Gergő

A következő köztéri fogadóóra november 25-én az Ungvár utcában (a Spar előtt) lesz 14 órától 16 óráig. 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb