Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Folytatódik az idősek ünneplése

Október 1-je az idősek világnapja, ám a kerületben már hagyomány, hogy nemcsak egy napon, hanem egy egész hónapon át ünnepeljük a nyugdíjasokat.

Csonka András koncertjével kezdődött, majd Zugló összes idősek klubjában folytatódik az az ünnepségsorozat, amellyel az időseket köszönti a kerület vezetése. Október 4-én az Őszirózsa Idősek klubjába látogatott el Horváth Csaba polgármester, aki szerint a helyes táplálkozás, a rendszeres testmozgás segít, hogy egészségben éljük az életünket. A jókedvű társalgáson kevésbé vidám téma, a rezsi növekedése is szóba került, amivel kapcsolatban a kerület vezetője azt kérte a klubtagoktól, ne hezitáljanak, segítségért keressék bátran az önkormányzatot, s munkatársai segítenek igénybe venni a kerületi és a fővárosi támogatásokat.

Fotó: Subits-Tóth Gergő

A hónap folyamán az idősek klubjaiban különböző programokkal (irodalmi, művészeti, szüreti) kedveskednek a nyugdíjasoknak, sőt a polgármester sem érkezik üres kézzel, mindenkit belga krémessel lep meg a Pelikán cukrászdából, ami egyébként 2021-ben elnyerte Az év kedvenc zuglói cukrászdája címet.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb