Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Forró nyomon

Három férfi nagyértékű fémeket lopott el egy zuglói telephelyről. A rendőrök olyan gyorsan a nyomukba eredtek, hogy amikor utolérték őket, még a betöréshez használt eszközök is a kezükben voltak.

Március utolsó hétvégéjén egy Tahi utcai telephely alkalmazottja riasztotta a zuglói rendőröket. A férfi elmondta, hogy miközben a tízóraiját fogyasztotta, észrevette, ahogy három férfi felfeszítette a telephely kerítését, majd a lyukon keresztül bementek, és pakolászni kezdtek.

A kiérkező körzeti megbízottak, Páncsics Márk és Kállai Miklós rendőr főtörzsőrmesterek, illetve Figlár Nikolett rendőrőrmester, a bejelentő által adott személyleírás alapján megkezdték a három ismeretlen betörő felkutatását, akik addigra már elhagyták a telephelyet. Mivel a magas növényzetben jól kivehető volt a távozási irányuk, az egyenruhások könnyen követni tudták a gyanúsítottak nyomait. A telephelytől körülbelül kétszáz méterre, egy erdős, bokros területen érték utol a három a férfit, akikre azonnal le is csaptak. Olyan gyors volt az elfogásuk, hogy a rendőrök még a betöréshez használt eszközöket is megtalálták náluk.

Mint kiderült, a gyanúsítottak nem is sejtették, hogy valaki hétvégén is dolgozik a telephelyen, azt hitték szemtanú nélkül követték el a bűncselekményt. A férfiak különböző fémeket – köztük egy nagyon értékes darabot – loptak el a telephelyről, de szerencsére ezek maradéktalanul megkerültek.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb