Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Szorosabbra fűzi az online kapcsolatot a ZEFI

A kialakult járványügyi helyzetben még inkább szeretné segíteni a kerületben élőket a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda: online, az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon alakítottak csoportokat.

A ZEFI Testünk egészsége csoportban a mozgással, a táplálkozással, a higiénével, a szexualitással, az alkohollal, a droggal, a dohányzással, az alvással, a szűréssekkel és az elsősegélynyújtással kapcsolatos ismereteket bővítik.

A ZEFI Mentális immunerősítés közösségben boldogságfokozó gyakorlatokat sajátíthatnak el a tagok, de lesznek meseterápiás napok is. A szakemberek fontosnak tartják az érzelmeink, gondolataink irányítását, ezért erre vonatkozó gyakorlatokat is bemutatnak.

A nyilvános csoportok mellett továbbra is működik a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda hivatalos profilja.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb