Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Frissítettek a Neumannban

Rendhagyó projektnapot rendeztek a Neumann János Számítástechnikai Szakközépiskolában a tanév utolsó tanítási napján, június 10-én.

Az iskolai diákjai új arculatot és új logót terveztek az intézménynek. Összesen öt tervet készítettek, amelyeket a tanárok és a többi diák előtt prezentáltak. A győztest a közönség választotta ki.

“A Nemzeti Tehetség Program keretében és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatásával a második félévben hatvanórás komplex tehetségazonosító műhelymunkát végeztünk. Ezen húsz médiatagozatos diákunk vett részt, akiknek az elsődleges feladata az iskola új  arculatának és logójának az elkészítése volt” – mondta Gyurcsik Péter programfelelős.

A hatvanórás továbbképzésen azonban a tervezésig sok minden történt. A diákok megismerkedtek a legsikeresebb brandekkel, a logók design-elemeivel, az igényes weboldalakkal, újragondolhatták az iskolai honlapot, fényképeket hívhattak elő, analóg fényképeket digitálisan szerkeszthettek, megismerkedhettek a fényfestéssel, a pólószitálással, ellátogathattak a Prezi Nagymező utcai új irodájába, és végül több órát szenteltek az iskolai arculat újragondolásának.

“Minden iskola életében fontos, hogy az arculatát időnként frissíteni tudja. Mi is erre törekszünk, és ehhez kértük a diákjaink segítségét. Az általuk beadott munkák egyelőre csak tervek, de a legjobbnak választott alkotást a jövőben szeretnénk használni, vagy legalább továbbgondolni” – magyarázta Gyurcsik Péter.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb