Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Gálaesten gyűjtöttek adományt

Jótékonysági gálaestet szervezett a Jelky András Alapítvány a zuglói katasztrófavédelemben résztvevő szervezetek javára a Stefánia Palotában december 5-én.

Horváth Zsolt alpolgármester, a rendezvény fővédnöke nyitóbeszédében megköszönte, hogy sokan megtisztelték a jelenlétükkel az eseményt, valamint a cégeknek, és a magánszemélyeknek az adományokat, emellett méltatta a katasztrófavédők áldozatos munkáját.

A befolyt összeget a zuglói katasztrófavédelemben résztvevő szervezetek javára fordítja a rendezvényt szervező alapítvány.

A gálaesten jelen volt és köszöntőt mondott Karácsony Gergely polgármester és Kaposi István, a Zuglói Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület alelnöke. A jó hangulatról az EYECON Agency, az EUROMA kamarazenekar, a Pedrofon Rock and Roll zenekar és Somogyi András stand up comedys gondoskodtak.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb