Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Gálvölgyi Jánossal színház az egész Zoom

A Városért Egyesület leutóbbi adásában Horváth Csaba polgármester a Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes művésszel, Gálvölgyi Jánossal beszélgetett. A téma természetesen a kultúra volt, ám a beszélgetés nehéz kérdéseket, többek között a járványhelyzet miatti színházbezárásokat, az SZFE ügyét és a Klubrádió frekvenciaelvonását is érintette.

– Mindegy, hogy milyen vakcina, adassuk be! Erre én azt mondom, mindegy, hogy milyen módon, csak legyen kultúra! A semminél még az online változat is jobb. Persze a színház egy közösségi élmény, amely nem képes sokáig elviselni a nézőtlen állapotot – magyarázta Gálvölgyi János, aki az SZFE-ről pedig azt mondta, az egy olyan dráma, amely csak szomorú véget érhet. – Eltüntetni a példaképeket, nem jó irány, mert nem lesz, ami odavonzza a fiatalokat. Bár ha csak ez az irány marad, nem lesz más választásuk.

Gálvölgyi János az internetes Klubrádióban péntek délelőttönként színészkollégáival beszélget élőben. Ez a rádió nem az MTI által gyártott hírekről, hanem érdekes beszélgetésekről, jó zenékről és színvonalas műsorokról szólt. Ez volt, ami szúrta a Médiatanács és a másik oldal szemét.

A színész zárásképpen azt üzente mindenkinek: Legyünk egészségesek, és próbáljunk mindennek örülni! Akkor könnyebb lesz átvészelni ezt az időszakot!

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb