Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hajdu Flórián

Hajdu Flórián, a gazdálkodásért felelős alpolgármester a polgármester iránymutatása szerint közreműködik a polgármesternek a városfejlesztési, a városüzemeltetési, a vagyongazdálkodási, a településrendezési, a közbeszerzési, továbbá az önkormányzati tulajdonú cégek felügyeletével, valamint a közbiztonsággal összefüggő feladat- és hatásköre gyakorlása során a döntés előkészítésében.

Elérhetőség:

  • Telefonszám: 06-1-872-9457
  • Email-cím: hajdu.florian@zuglo.hu
Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb