Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Három központi ügyeleti óvodába vihetik szerdától a zuglói gyermekeket

Kollégáim alapos és gyors egyeztetések után kijelölték azokat az óvodákat, amelyek szerdától központi ügyeleti rendszerben fogadják a zuglói gyermekeket.

Ezek az óvodák a következők:

Zuglói Kincskereső Óvoda – Nagy Lajos király úti telephely,
Zuglói Tündérkert Óvoda,
Zuglói Bóbita Óvoda.

Mindhárom központi ügyeleti óvodában figyelembe vették azt az elvet, hogy egy-egy intézményben összesen 40 gyermeket lehet fogadni.

Ezekbe az intézményekbe a bezárt zuglói óvodák minden nap két-két óvodapedagógust, egy-egy dajkát és egy-egy pedagógiai asszisztenst küldenek az ügyleti ellátáshoz.

Amennyiben további gyermekek felvételét kérik szüleik, akkor a Kincskereső és a Bóbita óvoda tudja fogadni őket a maximum 40 gyermekig. Ha még további gyermekek jelentkeznének, úgy még egy óvodát nyitunk meg az ügyelet számára.

A mostani rendszer március 26-ig érvényes, az utána következő esetleges új ügyeleti időszakban három másik óvodát jelölünk ki a központi ügyeleti feladatok ellátására, hogy egyenletes legyen a terhelés az intézmények között.

Vigyázzunk egymásra!

Horváth Csaba,
Zugló polgármestere

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb