Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Határtalan koncert

A Teleki Blanka Gimnázium és a nagybányai Németh László Elméleti Líceum énekkara közösen adott koncertet március 11-én a Vakok Intézetében.

A Himnusz, több népdal, Erkel művei és katonadalok alkották a zuglói Teleki Blanka Gimnázium és a nagybányai Németh László Elméleti Líceum énekkarainak közös koncertjét.

A két intézmény diákjai a Határtalanul program keretében immár másodszor találkoztak. Szeptemberben a zuglói gyerekek fedezték fel Erdély nevezetességeit, többek között iskolájuk névadójának, Teleki Blanka családjának emlékhelyeit. A nagybányai diákok pedig március 11. 13. között töltöttek el néhány napot Zuglóban.

A két iskola egy-egy tölgyfacsemete elültetésével is megpecsételte a barátságot, amelyből a program szervezői, Simon Laura és Tőkés Márta angoltanárnő szerint a jövőben akár testvériskolai együttműködés is lehet.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb