Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hatékonyabb orvosi ügyeletet szeretne Csordás Balázs Gyula

A kulturált közlekedés mellett a biztonságos orvosi ügyelet kialakításáért is aláírásokat gyűjt a Lehet Más a Politika zuglói szervezete – közölte a párt önkormányzati képviselőjelöltje pénteken.

Csordás Balázs Gyula a Hermina úti orvosi rendelő előtt tartott sajtótájékoztatót március 24-én. A képviselőjelölt hangsúlyozta, egy Zugló nagyságú kerület hatékonyabb háziorvosi ügyeletet érdemelne. – Azt szeretnénk elérni, hogy a kerületi önkormányzat duplázza meg az ügyelet kapacitását – fogalmazott.

Az LMP zuglói szervezete a közelmúltban azt is kezdeményezte, hogy a piaci napokon – péntekenként és szombatonként – a 77-es és 82-es trolibuszokon az utasok valamennyi ajtót használhassák a le-, illetve felszállásnál.

A két témában a következő hetekben folyamatosan gyűjtik majd az aláírásokat.

– Azt kérjük minden kerületi lakostól, aki egyetért az általunk kitűzött célokkal, hogy aláírásával támogassa a kezdeményezésünket – tette hozzá Csordás Balázs Gyula, az LMP képviselőjelöltje.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb