Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hatvanéves Aprófalva

Kiállításokkal és táncos műsorral ünnepelték a Zuglói Aprófalva Óvoda hatvanadik születésnapját június 14-én.

Az intézmény 1958-ban nyitotta meg kapuit a gyerekek előtt, az Aprófalva nevet azonban csak 1994-ben vette fel.

A jeles évforduló alkalmából ünnepi műsorral készültek az ovi jelenlegi és egykori növendékei. A táncos bemutatók mellett a látogatókat az óvoda történetét bemutató fotókiállítás, az aulában pedig régi játékokból berendezett tárlat is várta. A csütörtöki rendezvényről az ajándékok sem hiányozhattak, az óvoda mind a négy csoportja egy-egy társasjátékkal lett gazdagabb.

Fotó: Riersch Tamás

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb