Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Helyükre kerültek az új nyílászárók a Mályva Óvodában

Befejeződött a Mályva Óvoda és Kerületi Vezető Bölcsőde nyílászáróinak cseréje, s ezzel végéhez közeledik a felújítási munka első szakasza. A zuglói önkormányzat 123 millió forintot nyert az intézmény épületenergetikai felújítására.

A Mályva téri óvoda és bölcsőde korszerűsítésére az önkormányzat a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív programból nyert 123 millió forintot. Önerővel kiegészülve ebből a pénzből újul meg az épület teljes hőszigetelése.

Az 1987-ben épült óvoda és bölcsőde felújítása már februárban elkezdődött. Először az épület régi nyílászáróit cserélték ki korszerű, modern, hőszigetelő üvegezésű műanyagra. Elkészült már a tetőszigetelés és az elavult radiátorok cseréje is. A munkálatokból hátra van még a homlokzati szigetelés, valamint a napelemes rendszer kiépítése.

Az óvoda korszerűsítésére elnyert 123 millió forinttal együtt a zuglói önkormányzat ebben a ciklusban már csaknem 1 milliárd forintot nyert pályázati forrásokból.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb