Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hétköznap is közlekedik az alacsonypadlós villamos a 69-es vonalon

2022. május 2-tól az új, alacsonypadlós CAF villamos a hétvégi időszak mellett hétköznapokon napközben és az esti időszakban is közlekedik a 69-es villamosvonalon – tájékoztatta a kerületet a Budapesti Közlekedési Központ.

Az immár mindennap közlekedő CAF jármű indulási indulási időpontjait az utasok a BKK BudapestGO alkalmazásában láthatják.

A jelenlegi infrastruktúra és járműállomány mellett a 69-es villamos vonalán bevezetett egy darab CAF villamoson felül további alacsonypadlós villamosok hétköznapi beállítására kizárólag az áramellátási hálózat korszerűsítése, valamint további járművek beszerzése esetén van lehetősége a BKK-nak.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb