Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hétvégére is ellátják a rászoruló gyerekeket

Naponta közel ötszáz adag ételt juttatnak el a Zuglói Önkormányzati Rendészet és a Zuglói Közbiztonsági Non-profit Kft. munkatársai a kerületben élő rászoruló gyerekekhez.

Az ételeket – hétfőtől péntekig, mindennap 478 adagot – a Zuglói Család- és Gyermekjóléti Központ szolgáltatja. Az önkormányzat által biztosított ételcsomagok hideg és meleg ennivalót is tartalmaznak. Az adagokat a ZÖR és a ZKNP autói a Kerékgyártó utca 33. és a Bethesda utca 4. szám alatt veszik fel reggel 8 óra után. Ezután a ZCSK és a Polgármesteri Hivatal közösen összeállított, jogosultsági címlistáján szereplő családok gyermekeinek szállítják ki. Az érintettek szülei a Családok Átmeneti Otthonában, 9-12 óra között is átvehetik az adagokat.

Az önkéntesek pénteken minden címre háromszoros adagot visznek ki, hogy a rászoruló gyerekek hétvégén sem maradjanak étel nélkül.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb