Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Átfirkálta a rendszámot

A zuglói körzeti megbízottak szombat éjszaka egy száguldó autót állítottak meg a Fogarasi úton. A sofőr okmányai ugyan rendben voltak, ideges viselkedése mégis gyanút keltett a rendőrökben, akik emiatt alaposan átvizsgálták a kocsit.

Észrevették, hogy az első rendszám első betűjét alkoholos filctollal más karakterre módosították. A sofőr azt állította, ő nem is tudott erről, azt mondta, valószínűleg valaki így akarta őt megtréfálni. A rendőrök azonban nem fogadták el ezt a magyarázatot, és előállították a kerületi kapitányságon, ahol egyedi azonosítójellel való visszaélés miatt büntető feljelentést tettek ellene.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb