Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hirdetjük a tudatos vízgazdálkodást

Tájékoztató és oktató plakátokkal segíti a MIZUglónk az okos vízgazdálkodást – már van néhány óvoda, ahol kint vannak a tájékoztató anyagok. A szakemberek célja, hogy az oktatási, nevelési, kulturális intézmények mindegyikébe kitegyék a plakátokat, sőt, közösségek érdeklődését, jelentkezését is várják.

Az éghajlatváltozással megborul a megszokott vízrendszer – hangsúlyozta Király Zsuzsanna kommunikációs munkatárs. A Városi Vízkör projekt központi témája ez, látjuk, hogy a időnként hosszú szárazságok, majd szinte özönvíz szerű esőzés van. Sokkal tudatosabban kell gazdálkodunk a vízzel – jelentette ki a szakember, aki hozzátette, minden oldalról szeretnék megtámogatni a kicsik ez irányú gondolkodását, az emberek szemléletformálását.

A citywatercircles@gmail.com e-mail címen ingyenesen igényelhető informatív plakátokon gyakorlati tanácsokat kaphatunk arról, hogyan használjuk okosan a vizet.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb