Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hirdetmény a kereskedelmi túlárazásról

Tisztelt Zuglói Kereskedelmi Partnerek!

Tájékoztatom Önöket, hogy a vásárlók részéről a fogyasztóvédelmi hatóságokhoz több bejelentés érkezett, melyek szerint a veszélyhelyzetre –, illetve az ellátás egyenetlenségére hivatkozva – egyes kereskedők néhány alapvető élelmiszer, valamint a járványügyi védekezéshez ajánlott termékek (kézfertőtlenítők, szájmaszkok, higiéniai termékek) vételárát túlzó mértékben megemelték. A túlárazás a fogyasztók anyagi megkárosítása mellett, a tisztességes kereskedői megítélést is negatív irányba befolyásolja.

Kérjük Önöket, hogy ebben a nehéz időszakban egymást segítve, és az emberek koronavírus miatti aggodalmát nem kihasználva próbáljuk átvészelni a mindenki számára nehéz gazdasági helyzetet.

Bízom abban, hogy üzleteink és kereskedőink ténylegesen a kerület és a Főváros lakosságát szolgálják, a jóhiszemű és tisztességes kereskedelmi gyakorlatot követik, így példamutató kerületben élhetünk.

Megértésükben és jó példamutató hozzáállásukban bízva,

Tisztelettel,

dr. Tiba Zsolt

Budapest Főváros XIV. Kerület
Zugló
Önkormányzatának Jegyzője

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb