Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Harsányi Levente önkéntesként besegített a zuglói ételszállításba

Harsányi Levente is részt vett április 6-án a szociálisan rászoruló XIV. kerületi gyermekeknek szánt ételcsomagok kiszállításában.

A Petőfi Rádió népszerű műsorvezetője, aki egyben a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. (ZKNP) arca és médiamegjelenítője is, a Családok Átmeneti Otthonában, a Rákosszeg park 4-6. szám alatt közreműködött az ennivaló kiosztásában. A koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetben a közösségért tenni akaró, ismert zuglói lokálpatrióta a helyi polgárőr szervezettel vette fel a kapcsolatot, majd önkéntesként csatlakozott a Zuglói Önkormányzati Rendészet (ZÖR) és a ZKNP munkatársaiból álló csapathoz, amely a XIV. kerületi önkormányzat rendelkezése értelmében nap-nap után a rászoruló gyermekek lakóhelyére szállítja az ételadagokat. Kardos Pál, a ZÖR vezetője, a XIV. kerületi polgárőrség elnöke Harsányi Leventének a polgárőrség tiszteletbeli tagjainak járó oklevelet adományozott.

Fotó: zknp.hu

A meleg-, illetve hidegételeket tartalmazó napi közel ötszáz ételcsomagot a ZÖR és a ZKNP péntekenként három napra elegendő, míg a húsvét hétfőre tekintettel most nagypénteken négyszeres mennyiségben szállítja ki a gyermekeknek.

(Forrás: zknp.hu)

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb