Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hirdetmény az Ügyfélszolgálati Osztály személyes ügyfélfogadásáról

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. május 10. napjától Budapest Főváros XIV. kerület Polgármesteri Hivatala Igazgatási és Hatósági Főosztályának Ügyfélszolgálati Osztálya ismét biztosítja a személyes ügyfélfogadást.

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy az Ügyfélszolgálati Osztály ügyféltérben – azonos időben – ügyfelek korlátozott számban tartózkodhatnak, valamint kérjük a maszkviselésre vonatkozó szabályok betartását.

Az Igazgatási és Hatósági Főosztály Anyakönyvi és Népességnyilvántartási Osztály ügyfélfogadása továbbra is előzetes időpontfoglalás alapján történik. Az ügyintézésre időpontot a 06-1-8729-158-as telefonszámon kérhetnek.

Az Igazgatási és Hatósági Főosztály oldalán megtalálható telefonszámokon továbbra is állunk Ügyfeleink szíves rendelkezésére!

Budapest, 2021. május 7.

Megértésüket köszönjük!
Vigyázzunk egymásra!

Zugló Önkormányzata

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb