Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hirdetmény önkormányzat tulajdonában álló nem lakás céljára szolgáló ingatlan értékesítéséről

HIRDETMÉNY

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata tulajdonában álló nem lakás céljára szolgáló alábbi ingatlant ÉRTÉKESÍTÉSRE meghirdeti

Cím: Budapest XIV. kerület, Laky Adolf utca 60-62.
Tulajdoni hányad: 1/1
Helyrajzi szám: 29811/4/A/23
Alapterület: 73 m2
Rendeltetés: “Egyéb helyiség megnevezésű” (pinceszint, tároló/egyéb)
Közművesítettség: víz, villany van, mérése nem önálló; szennyvíz-csatorna van, vízfogyasztás alapján elszámolt; gáz nincs bevezetve, a fűtés nem biztosított.
Minimálisan ajánlható vételár: 5.700.000,- Ft + ÁFA
Meghirdetés dátuma: 2021. október 13.
Az ajánlatok beérkezésének határideje: 2021. november 3.

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzatának az önkormányzat vagyonáról, a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról szóló 18/2016. (III.04.) számú rendelet 36. §-a alapján

(2a) a) Hirdetmény útján pályázat nélkül az összességében legelőnyösebb ajánlatot tevő részére – a szolgáltatás és ellenszolgáltatás értékarányosságának biztosításával – kell eladni az ingatlant, ha a forgalmi értéke nem éri el a bruttó 10 millió forintot,
(4) Lakásnak nem minősülő ingatlanok esetén az értékesítésére vonatkozó hirdetményt a Zuglói Zrt. honlapján kell közzétenni (www.zugloizrt.hu), és a Zuglói Zrt. hirdetőtábláján, valamint a Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján kell kifüggeszteni, jelezve a kifüggesztés pontos dátumát. A hirdetményt ki kell függeszteni az értékesítendő ingatlanra is.
(5) A hirdetmény tartalmazza a hasznosítani kívánt ingatlan címét és helyrajzi számát, alapterületét és a közművesítés fokát, valamint az eladási ár alsó határát.
(6) Ajánlatot tenni a hirdetmény hirdetőtáblán történő kifüggesztésétől számított 30 napon belül lehet.
(7) Amennyiben 30 napon belül nem érkezik ajánlat, az ingatlan az első érvényes ajánlatot tevő részére a Gazdasági Bizottság döntése alapján értékesíthető.

Ajánlatot tenni vételárra – a minimálisan ajánlható vételárat elérő vagy azt meghaladó összegre – a ‘Kérelem Bejelentő Űrlap’ formanyomtatvány kitöltésével lehet. Az ajánlatokat cégjelzés nélküli, sértetlen zárt borítékban kell benyújtani. A borítékon, “Ajánlattétel a 29811/4/A/23 hrsz-ú ingatlanra vonatkozó Hirdetményre” szöveget kérjük feltüntetni.

A hirdetmény teljes szövegét IDE KATTINTVA olvashatja.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb