Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hirdetmény – Szavazatszámláló bizottsági tagok és póttagok jelentkezését várjuk

BUDAPEST 08. SZÁMÚ ORSZÁGGYŰLÉSI
EGYÉNI VÁLASZTÓKERÜLETI VÁLASZTÁSI IRODA

HIRDETMÉNY

Az országgyűlési képviselők következő választására várhatóan 2022. április vagy május hónapjában kerül sor, melynek időpontját a köztársasági elnök tűzi ki.

A szavazatszámláló bizottságoknak nagy szerepük van a választási eredmény megállapításában, a választások tisztaságának, törvényességének biztosításában, a pártatlanság érvényesítésében.

Figyelemmel arra, hogy az eddig működő szavazatszámláló bizottságok megbízatása lejár, az országgyűlési választásokat megelőzően új szavazatszámláló bizottságokat kell választani.

Fentiek alapján a XIV. kerület közigazgatási területén működő
szavazatszámláló bizottságokba tagok és póttagok jelentkezését várjuk.

Kérem, hogy a jelentkezéshez szükséges adatlapot és nyilatkozatot kitöltve juttassa el 2022. február 11-ig a Jegyzői Kabinet részére aláírva, szkennelve a valasztas.szszb@zuglo.hu e-mail címre, vagy eredetben postai úton a Polgármesteri Hivatal címére (1145 Budapest, Pétervárad u. 2.), vagy ügyfélszolgálatunkon leadva (1145 Budapest, Bácskai u. 53.), továbbá e-Papír szolgáltatás (https://epapir.gov.hu) segítségével Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata címzett részére, „Egyéb ügytípus” megnevezéssel. A jelentkezéssel kapcsolatosan hivatali munkaidőben telefonon is érdeklődhet a 872-9171-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a szavazatszámláló bizottság választott tagjai munkájukért tiszteletdíjban részesülnek, és a választást követő napon munkahelyükön mentesülnek a napi munkavégzés alól a választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény 15. § (1) és 19. § (2) bekezdésében foglaltak alapján.

Budapest, 2021. 11. 23.

dr. Tiba Zsolt s.k.
Budapest 08. számú Országgyűlési Egyéni
Választókerületi Választási Iroda vezetője


Letölthető dokumentumok:

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb