Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Idei munkatervéről tárgyalt a KEF

A 2019-es munkatervről, a Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) tagjainak programjairól beszélgettek az idei első KEF-ülés résztvevői március 13-án.

Fejlesztik a honlapot, megjelennek a közösségi média felületein, megszervezik a kábítószer ellenes konferenciát, ismét megtartják a drogellenes világnapi rendezvényt, és ebben az évben sem marad el a lézershow, amelyet tíz alkalommal láthatnak a gyerekek – egyebek mellett erről számolt be a megjelenteknek Sokacz Anikó önkormányzati képviselő, a Zuglói KEF elnöke. Egyúttal arra kérte a különböző szervezetek képviselőit, küldjék el a saját programjaikat, hogy arról is tájékoztathassák a zuglóiakat, összehangolhassák, segíthessék egymás munkáját.

A résztvevők megállapodtak abban, hogy ezentúl egy-egy szervezet ad otthont az üléseknek annak érdekében, hogy jobban megismerjék a tagok tevékenységét, valamint szó esett a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. és a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat 14. Kerületi Tagintézményének közös programjáról, a Hálózati Együttműködés a Zuglói Gyermekekért (HEGY) nevű szakmai összefogásáról, amelyhez még mindig lehet csatlakozni.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb