Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Idén is megtörténhet a csoda

Harmadjára szervez személyre szabott karácsonyi ajándékozást a Zuglói Családsegítő és Gyermekjóléti Központ (ZCSK) ügyfeleinek Rózsa Magdolna, családsegítő. Kollégáival idén is online táblázatban vezetik a gyerekek, a felnőttek és az egyedülálló idősek kívánságait.

Ebben az évben 640 kérést vezettek fel, ezúttal négy családok átmeneti otthonából is érkeztek kívánságok a listára.
– Nagyon sokan segítenek, már 420 ajándékot biztosítottak a jó szándékú emberek. Reméljük, mindenki kaphat majd meglepetést az átadáson, december 16-án, a Zuglói Civil Házban – fogalmazott Rózsa Magdolna.

Ajándékozónak a karacsony.tukorkep@gmail.com e-mail címen lehet jelentkezni, a táblázat pedig itt (https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-QfPN7TYFSIHuVep7fqzFsGddrStEL1CkJ3Z1MajRGc/htmlview?usp=gmail) található.

Fontos, hogy ha valaki ajándékozónak jelentkezik, az e-mailbe írja bele a kiválasztott kívánság sorszámot és a hozzá tartozó keresztnevet. Az ajándékokat december 10-ig kell eljuttatni a ZCSK-ba (1144 Budapest, Füredi park 6.), vagy személyesen elvinni a programra 15 és 17 óra között, de online is lehet rendelni a családsegítő címére. Fontos, hogy utóbbi esetben az ajándékozott beazonosítható (sorszám, keresztnév) legyen.

Rózsa Magdolna elmondta, idén is szeretnék tartós élelmiszerrel, süteménnyel, szaloncukorral, gyümölccsel szebbé tenni a rászorulók ünnepét, ezért arra is várják a felajánlásokat, valamint önkéntesek segítségére is szüksége lenne a decemberi ünnepségen.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb