Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Jutalmazták a legjobbakat

A képviselő-testület csütörtöki ülésén Horváth Csaba polgármester elismeréseket adott át az elmúlt időszakban kimagasló munkát végző egészségügyi és szociális dolgozóknak.

Zugló polgármesterétől Czudarné Vidumánszki Judit és Zelina Tamásné a Hónap Egészségügyi Dolgozója, míg Czeglédyné Ordasi Éva, Kolozsvári Alexa, Kondor-Vedres Andrea Mária, valamint Pothorszkyné Szaniszló Csilla a Hónap Szociális Dolgozója kitüntetést vehette át.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb