Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ingyenes elsősegélynyújtó tanfolyamokat indít a Vöröskereszt

Babaváró és jogosítványhoz szükséges elsősegélynyújtó tanfolyamokat indít a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete és a kerület önkormányzata. A képzések ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek.

Szeretettel várjuk a babát tervező, babát váró, vagy az újszülött és gyermek elsősegélynyújtás iránt érdeklődőket – mondta Bohácsné Vilimek Ágnes, a vöröskereszt kerületi szervezője. Ezenkívül a jogosítvány megszerzéséhez szükséges ismereteket is ingyen sajátíthatják el a zuglóiak.

A Zuglói Civil Házba tervezett képzésekről érdeklődni a zugloikepzesek@voroskeresztbp.hu e-mail címen, vagy ezen a linken lehet.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb