Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ingyenesen igényelhetők a zöldhulladék-gyűjtő zsákok

FELHÍVÁS

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata ingyenesen igényelhető zöldhulladék-gyűjtő zsákokat biztosít a zuglói lakóhellyel rendelkező személyeknek.

A zöldhulladék gyűjtő zsákok átvehetőek 2017. október 24. és október 27. között, keddtől-péntekig 9.00-15.00 óra között a Zuglói Rendészeti Központban (cím: 1145 Budapest, Laky Adolf utca 36.).

A zöldhulladék-gyűjtő zsákok korlátozott számban állnak rendelkezésre, átvételük a készlet erejéig biztosított. Társasházi lakóközösségenként és családi házanként maximum 10 darab igényelhető! Kérjük, hogy a zsákok átvételéhez minden esetben hozzák magukkal személyi igazolványukat és lakcímkártyájukat!

Zöldhulladék-gyűjtő zsákot a zuglói állandó lakcímmel rendelkezők igényelhetnek! Társasházak esetében zsákokat kizárólag közös képviselők vehetnek át, a képviseletre jogosító igazolás felmutatásával! Interneten keresztül történő előzetes zsák rendelés nem lehetséges!

A zsákokba helyezhető: lomb, fa és bokornyesedék (szükséges méretre aprítva), nyírt fű, gyom. Kérjük ügyeljenek arra, hogy a zsákokba kizárólag zöldhulladék, elsősorban lombhulladék kerüljön!

A felhívás teljes szövegét ide kattintva olvashatja.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb