Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ismét megnyílt a ”Civilek Uccája”

Zugló negyedik civil mustráján több mint harminc szervezet, egyesület, alapítvány mutatkozott be egymásnak és a kerületben élőknek szeptember 29-én. A Zuglói Civil Házban és környékén megtartott programon átadták az önkormányzat esélyegyenlőségi díját.

Az elismerést azok a magánszemélyek, civil szervezetek kaphatják, akik kimagasló tevékenységükkel és hozzáállásukkal, hétköznapi cselekedeteikkel, példamutató magatartásukkal tesznek az esélyegyenlőség érvényesüléséért. A Zuglói Esélyegyenlőségi Díjat a Magyar Vöröskereszt Zuglói Szervezete és Sebestyén Diána, a Down Alapítvány Mentális Akadálymenetesítés projektjének vezetője vehette át Karácsony Gergely polgármestertől, és Tóth Csaba, a kerület MSZP-s országgyűlési képviselőjétől. – Zugló egy olyan kerület, ahol igyekszünk odafigyelni egymásra, és nagyon fontos, hogy mindenkinek egyforma esélyt biztosítsunk ahhoz, hogy otthon érezze magát a kerületben – hangsúlyozta a polgármester.

Fotó: Képszerkesztőség

A szervezők ezúttal is olyan színpadi és szabadidős programokkal készültek, amelyek között a család minden tagja megtalálta a számára megfelelő szórakozási lehetőséget. Sokacz Anikó civil és nemzetiségi tanácsnok köszöntőjében azt mondta, a civil szervezetek a társadalom mozgatórugói ezért fontos a ”Civilek Uccája”, ahol közelebb kerülhetnek a zuglóiakhoz.

Fotó: Képszerkesztőség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb