Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elfogták a villamoson tűvel szúró férfit

A Zuglói Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai is részt vettek annak a férfinak a felkutatásában és elfogásában, akit azzal gyanúsítanak, hogy szeptember 10-én injekciós tűvel szúrta meg utastársát az 1-es villamoson. S. Kálmánt szeptember 29-én a XV. kerületben fogták el, a rendőrség garázdaság elkövetése miatt indított ellene eljárást. A zuglóiak mellett az újpesti, a mátyásföldi és az erzsébetvárosi polgárőrök is segítettek az akcióban.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb