Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ismét online egészségnapot tart a ZEFI

Tudatos szülők napja címmel rendez online egészségnapot július 17-én a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda (ZEFI). Az érdeklődők a nap eseményeit élőadásban követhetik nyomon a ZEFI Facebook oldalán.

A ZEFI eddig már három online egészségnapot tartott, a negyedik július 17-én, pénteken 16 és 20 óra között kerül megrendezésre.

A kép kattintásra nagy méretben nyílik meg.

– Az érdeklődők az online egészségnapot a www.facebook.com/zefizuglo oldalon tudják figyelemmel kísérni – közölte Csányi Zsófia EFI koordinátor, hozzátéve: az élő közvetítés előadói az anyaság, a termékenység és a gyermeknevelés kérdéseivel foglalkoznak. A programba bekapcsolódók kommentben szólhatnak hozzá a témához, amelyekre az előadók tájékoztatójuk végén reagálnak.

Az EFI koordinátor azt is elmondta, hogy az előadók óránként váltják egymást. Az online egészségnap Dobiné Olasz-Papp Nóra anya-magzat kapcsolatanalitikus anyasággal kapcsolatos előadásával veszi kezdetét. Őt Szabó Kitti női egészség mentor követi a képernyőn, aki a termékenység, a meddőség és a fogantatás kérdéseivel foglalkozik. Ezután Palitz Izabella pszichológus veszi át a szót és a gyermek együttműködővé tételéről tart tájékoztatót. Az egészségnap utolsó órájában dr. Altorjai Péter és dr. Losonczi László alapellátó gyermekorvosok arról is beszélnek, hogy a szülők milyen problémákkal forduljanak a gyermekorvoshoz.

– A nyár folyamán még két online egészségnapot rendezünk, közülük az egyik még szervezés alatt áll, a másik viszont már elkészült. Ez augusztus 14-én, pénteken 16 és 20 óra között kerül Facebook adásba. Az egészségnap címe Lassan becsengetnek. Nevelési helyzetekkel, valamint a családi konfliktusok kezelésével foglalkozik – fejtette ki Csányi Zsófia.

A Tudatos Szülők Napja című, július 17-én 16–20 óra között megrendezésre kerülő online egészségnap programja:

16.00 – 17.00 Kapcsolódás az anyasággal

Előadó: Dobiné Olasz-Papp Nóra anya-magzat kapcsolatanalitikus

17.00 – 18.00 Termékenység tudatosság

Előadó: Szabó Kitti női egészség mentor

18.00 – 19.00 Hogy hívjuk együttműködésre a gyereket?

Előadó: Palitz Izabella pszichológus

19.00 – 20.00 Kompetens szülő az orvos szemszögéből: mivel forduljunk és mivel ne a gyermekorvoshoz?

Előadó: dr. Altorjai Péter és dr. Losonczi László alapellátó gyermekorvosok, a Biztos Kezek Alapellátó Gyermekorvosok Társasága tagjai

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb