Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ismét vár mindenkit a Zug-Low Rider június 18-án

KEF-totó, nyeremények, pin-up szépségverseny, veterán autók, koncertek, és persze hamisítatlan rockabilly hangulat várja azokat, akik többet szeretnének megtudni a függőség megelőzéséről, a szerhasználat veszélyeiről.

A kábítószer-ellenes világnap apropóján megrendezett Zug-Low Rider célja a prevenció mellett az, hogy kulturált szórakozási lehetőséget kínáljanak a fiataloknak.

A már hagyománnyá vált programon évek óta zeneszóval, veterán autókkal, táncoló emberekkel telik meg a Csertő park. A kábítószer-ellenes világnaphoz közel, június 18-án délután 3 órakor kezdődik az esemény, amelyen az állandó programok (például veterán autó kiállítás, vintage ruhavásár) mellett, többek között koncertek szórakoztatják az érdeklődőket.

Zug-Low Rider esemény plakát

A kép kattintásra nagy méretben nyílik meg.

Emellett előkerülnek a fontos témák: a Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum tagjai, egyesületek, alapítványok képviselőitől kérhetnek segítséget a függőségben érintett fiatalok, és a szülők is.

– Ha valaki úgy gondolja, hogy a gyereke függő, vagy ha még nem merült fel ennek a gondolata, csak úgy érzik, hogy probléma lehet, mert depressziós, rossz hangulatú a gyerek, vagy nem tudnak egymással beszélgetni, akkor is tudunk segíteni – magyarázta Sokacz Anikó, a szervezet elnöke. Hozzátette, a KEF fő célja a prevenció, meg szeretnék mutatni, hogy a szerhasználaton kívül van más útja is a szórakozásnak.

A szervezők arról is gondoskodtak, hogy mindenki jókedvűen térjen haza: a KEF-totót helyesen kitöltők ajándékot kapnak, azon három szerencsés, akit kisorsolnak, értékes nyereményben részesülnek. (A KEF-totó szelvény IDE KATTINTVA érhető el.)

A tippeket a zugloikef14@gmail.com e-mail címre várják június 15-ig, továbbá a helyszínen is kitölthetőek lesznek az ívek.

Zug-Low Rider 2022 pinup grafika

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb