Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ismét Zuglóban találkoztak az üzletemberek

A Mogyoródi úti sportpályán rendezték meg a szabadidős programokkal egybekötött huszadik üzletember találkozót szeptember 2-án.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Budapesti és Pest Megyei Regionális Szervezete, valamint a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara rendezvényét Marjay Gyula, a VOSZ Budapesti és Pest megyei Regionális szervezetének elnöke nyitotta meg.

A rendezvényen megjelenteket Karácsony Gergely polgármester, dr. Pilz Tamás, a Miniszterelnökség főosztályvezetője, dr. György István, Budapest Főváros kormánymegbízottja, Tamásné Czinege Csilla, a Nemzetgazdasági Minisztérium adószakmai ügyekért felelős helyettes államtitkára, valamint Krisán László, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöke köszöntötte.

Karácsony Gergely beszédében kiemelte: Zugló számára nagyon fontosak a vállalkozások, ugyanis a befizetett adóik nagymértékben hozzájárulnak az önkormányzat terveinek megvalósításához, szolgáltatásaikkal pedig a lakosság igényeit elégítik ki.

Fotó: Papp Dezső

A szervezők a találkozó legrégebbi támogatóinak, köztük Zugló önkormányzatának és a Zuglói Nyugdíjasok Egészségéért Sport Egyesületnek emlékplakettet adományoztak.

Az egész napos találkozón megjelent vállalkozók tájékozódhattak a megújuló kamaráról, pályázati tanácsokat kaphattak, beszélhettek a problémáikról Zugló polgármesterével, a kormánymegbízottal, az adóügyekért felelős helyettes államtitkárral, vagy épp a NAV szakembereivel.

A rendezvény résztvevői a szakmai programokon túl egészségügyi szűrésen, borkóstoláson és főzőversenyen vehettek részt, vagy éppen a színpadi programokat tekinthették meg. A mozogni vágyók sportversenyeken indulhattak. A szervezők a gyerekekről sem feledkeztek meg, őket ugrálóvár, pedálos játékok, sport- és ügyességi versenyek várták.

Marjay Gyula elmondta: a rendezvény célja a kezdetektől ugyanaz, hogy a vállalkozók ne csak a munkájuk során találkozzanak egymással, hanem egy olyan kötetlen rendezvényen is, ahol együtt lehetnek a családjukkal, közösen sportolhatnak és szórakozhatnak.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb