Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Itatót és ismeretterjesztő táblákat szeretnének

A kutyafuttató roadshow legújabb állomásán arról is szó esett, hogy az illegális szemétlerakás okozza a legnagyobb problémát a Rákospatak utca és az Ungvár utca kereszteződésénél lévő nyílt futtatóban.

Szinte minden résztvevő megemlítette, hogy rendszeresen illegálisan lerakott kommunális hulladékot találnak a futtatón lévő szemeteseknél, ezért azt kérték az önkormányzattól a keddi fórumon, hogy segítsen tetten érni az elkövetőket.

Fotó: Balogh Róbert

A terület használói itatót és egy jelképes kerítést vagy sövényt, árnyékos helyet is szeretnének, és úgy vélik, célszerű lenne pótolni a kutyafuttatót jelző táblát is. A rendezvényen arról is beszéltek, hogy a futtató melletti területen nincsenek padok, ezért a családok sokszor a kutyák között pihennek, játszanak. Felmerült továbbá, hogy a környékre ismeretterjesztő táblákat helyezzenek ki, amelyeken az ebtartással kapcsolatban olvashatnának tanácsokat.

A résztvevők véleményeit, javaslatait Szabó Rebeka alpolgármester és Csonka Berta, az EB OVO Egyesület elnöke várta, a programon megjelent mások mellett Várnai László önkormányzati képviselő is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb