Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Itt van a Bosnyák tér átalakításának koncepciója

Itt van a Bosnyák tér átalakításának koncepciója látványtervekkel egy prezentációban összefogva. Az Önkormányzat megbízásából az elképzeléseiről a Lima Design Kft. készített kész koncepciót és látványterveket.

A koncepció szerint a Bosnyák téren egy 6-8 ezer négyzetméteres főtér, amolyan multifunkciós közösségi tér létesül nagy zöldfelülettel. Itt kapna helyet egy létesítményben a csaknem 8000 négyzetméter nagyságú új szakrendelő, 5600 négyzetméteres piac, valamint 5300 négyzetméternyi városháza. Részletek a prezentációban.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb