Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Játékokkal köszönték meg a törődést

Három, hatalmas doboz játékkal lepték meg a zuglói Olajág Otthonok lakói a Meseház Óvoda gyermekeit. A két intézmény novemberben kötött egymással megállapodást.

Több mint egy hónapja tart az együttműködés a Meseház Óvoda és a Vezér úti Olajág Otthonok között, amelynek során az Őrnagy utcai intézmény közép-, illetve nagycsoportosai már többször meglátogatták az otthon idős lakóit.

Fotó: Képszerkesztőség

– A gyerekek és a nyugdíjasok ilyenkor együtt játszanak, kézműveskednek, énekelnek, ami mindkét félnek élményt jelent – mondta Rinyu Erika óvodavezető. – Lakóink ezt szerették volna meghálálni ezzel a meglepetéssel – tette hozzá Földesné Mészáros Csilla, az Olajág intézményvezetője.

A két nagy doboz építőjáték és a kültéri homokozós stand átadásán Karácsony Gergely zuglói polgármester is részt vett, aki elmondta, nagyon örül annak, hogy a kicsik és az idősek így egymásra találtak.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb