Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Játékos egészségnapot tartottak gyerekeknek

Sorversenyeken, rövid előadásokon keresztül ismerkedhettek az egészséges életmóddal a gyerekek a Zuglói Sport és Rendezvényszervező Nonprofit Kft. táborában augusztus 18-án.

Az egész napos programot a Budapest Főváros Kormányhivatala XIV. Kerületi Hivatal Népegészségügyi Osztályának munkatársai szervezték. Közegészségügyi, járványügyi felügyelők magyarázták el a 6-12 éves gyerekeknek, hogyan táplálkozhatnak egészségesen, és miért kell kezet mosni.

 

“A helytelen táplálkozás, a rossz kézhigiéné sok bajt okozhat. Úgy állítottuk össze a programokat, hogy a gyerekek játszva tanuljanak. Egészségfejlesztési munkánk keretein belül szívesen foglalkozunk gyerekekkel, és nagyon örülünk, hogy a munkatársaink is csatlakoztak hozzánk” – mondta Pekola-Molnár Nikolett és Gulyás Noémi. A közegészségügyi, járványügyi felügyelők úgy tervezik, hagyományt teremtenek a programból.

A Zuglói Sport és Rendezvényszervező Nonprofit Kft. táboraiban az élmény- és játékpedagógiára épülő nevelő munkát részesítik előnyben, ezért különösen örültek a kezdeményezésnek. “Eddig hivatalos kapcsolatunk volt, nagyon jó, hogy a gyerekek oktatásában is együtt tudunk dolgozni” – hangsúlyozta a rendezvényen Csaniga Andrea,  a kft. rendezvényszervezője, táboroztatási vezetője.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb