Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Bronzmérkőzés vár a női vízilabda-válogatottra

A magyar csapat 14-10-es vereséget szenvedett az Egyesült Államoktól a riói olimpia szerdai játéknapján, így a harmadik helyért játszhat majd.

Az első 11 nap nyüzsgését követően a riói olimpia 12. napján mindössze két zuglói sportolónak jutott szerep. A BVSC-Zuglót képviselő Takács Orsolya és Illés Anna viszont a női vízilabda-válogatottal nem kisebb tétért, mint az olimpiai döntőért szállt medencébe.

A magyar válogatott ellenfele az az amerikai csapat volt, amelyik 2000 óta – a női póló azóta szerepel az olimpiai programban – minden ötkarikás rendezvényen érmes volt, és amely együttes olimpiai címvédőként érkezett Rióba, ahol eddig minden ellenfelét öt vagy annál több góllal sikerült legyőznie. A magyar lányoknak sem sikerült a bravúr, a meccset 14-10-re nyerték meg az amerikaiak.

A magyar válogatott így a bronzéremért játszhat majd pénteken, ellenfele az orosz csapat lesz.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb