Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Játékos tanítási nap

Rendhagyó projektnapot tartottak a zuglói Neumann János Számítástechnikai Szakközépiskolában december 12-én.

A rendezvény fő témája a játék volt, a feladatokat pedig kizárólag a tanulók tervezték, összesen 26 program várt az érdeklődőkre. A legnépszerűbbek a szabadulós játékok voltak, de az élő szereplős maffiaháború (egy társasjáték, melyben a bábukat a diákok helyettesítették), a betelefonálós kvízjáték, a Telecasino is komoly innovációt igényelt, és nagy érdeklődés mellett zajlott. A játékok többsége tanórának is elmehetett volna, annyi tudást és ismeretet követelt a résztvevőktől. Egy képzeletbeli bombát például egyenletek megoldásával kellett hatástalanítaniuk a játékosoknak, úgy, hogy az idővel is versenyezniük kellett.

Fotó: Balogh Róbert

A Neumann tanárai az alkalmat kihasználva több olyan programmal színesítették a projektnap kínálatát, amely az érdekességen túl a diákok ismeretanyagát is bővítette. Több színi előadás, sportolási lehetőség mellett a zene iránt érdeklődők az erre a célra kialakított zeneszobában próbálhatták ki a tehetségüket, az udvaron kialakított tanösvényen pedig Kocsi Attila biológia – földrajz szakos pedagógussal a madárgyűrűzést sajátíthatták el.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb